İkinci öğretim yüksek lisans başvuruları için yeni fırsat

Boğaziçi Üniversitesi ikinci öğretim yüksek lisans programlarına başvurular uzatıldı. Adaylar 13-30 Temmuz arasında başvurularını Boğaziçi Üniversitesi'nin internet adresi üzerinden yapılabilir.
Boğaziçi Üniversitesi ikinci öğretim yüksek lisans programlarına başvurular için yeni bir fırsat sağlanarak süre uzatıldı.

13-30 Temmuz arasında adaylara yeni başvuru şansı tanıyan bu kararla; Fen Bilimleri alanında Mekatronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı, Otomotiv Mühendisliği Yüksek Lisans Programı, Yapım Mühendisliği ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı; Sosyal Bilimler alanında Asya Çalışmaları Yüksek Lisans Programı, Executive MBA Yüksek Lisans Programı, Uluslararası Rekabet ve Ticaret Yüksek Lisans Programı ile Yabancı Dil Öğretimi Yüksek Lisans Programı adayların başvurularını bekliyor. Başvurular 30 Temmuz saat 12.00'ye kadar devam edecek.

Bu kapsamda Bilim Sınavları 4-14 Ağustos; BUEPT (İngilizce Yeterlilik Sınavı) ise 18 Ağustos'ta yapılacak.

Boğaziçi Üniversitesi ikinci öğretim yüksek lisans programlarına başvurularla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.