İnteraktif dersleri ve renkli atölyeleriyle BOUN101 Online Lise Yaz Okulu başlıyor!

Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen geleneksel “Boğaziçi Üniversitesi BOUN101 Online Lise Yaz Okulu”nun bu seneki programı, iki dönem halinde 29 Haziran-10 Temmuz ve 13-24 Temmuz 2020 arasında gerçekleştirilecek.

İzolasyon dönemini verimli değerlendirmek isteyen lise öğrencileri için Boğaziçi Üniversitesi'nin sunduğu geleneksel BOUN101 Lise Yaz Okulu programı, bu yıl online platformlarda birbirinden zengin dersler ve buluşmalarla gerçekleştiriliyor. Program, lise öğrencilerini dünya çapında bilimsel araştırmalar yürüten bilim insanlarıyla bir araya getirerek onlara en güncel bilimsel projeleri yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Biyomedikalden bilişsel psikoloji ve programlamaya, yaratıcı yazarlıktan yapay zekaya çok sayıda alandan 20 çeşit ders alma seçeneği sunan BOUN101 Online Lise Yaz Okulu, katılımcılarını farklı disiplinlerin araştırma yaklaşımlarının zenginliğiyle donatılmış verimli bir eğitimle karşılıyor.

BOUN101 Online Lise Yaz Okulu; haftada beş gün, günde iki blok ders içeren iki haftalık bir programdan oluşmaktadır. Öğrenciler; pazartesi-çarşamba, salı-perşembe, cuma günleri için açılacak her saat grubundan birer ders seçerek en az 1, en çok 5 dersten oluşacak programlarını takip edecekler. Derslere ek olarak öğrenciler İzotomi® meslek envanteri ve online kariyer rehberliği görüşmesi paketini de programlarına ekleyebilecekler.

Akademik derslerin yanında BOUN101 programına katılan her öğrenciye ayrıca sunulacak olan rengarenk atölyelerle ise lise öğrencileri, Boğaziçi Üniversitesi mezunları ve öğrencileriyle bir araya gelebilecekler.

Eğitimin tüm detaylarını ve kayıt sürecine dair bilgileri şu adresten edinebilirsiniz

https://boun101.boun.edu.tr/sites/boun101.boun.edu.tr/files/BOUN101_GenelBilgi_Program_2020.pdf

Kayıt için: www.buyem.boun.edu.tr