İstanbul Ticaret Odası'ndan ziyaret

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Avdagiç, Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay ve Yönetim Kurulu Üyesi Münir Üstün ile Karadeniz Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cevahir, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu’yu ziyaret etti. Görüşmede, İTO ve Boğaziçi Üniversitesi arasında kurulabilecek yeni iş birlikleri ele alındı.
Kenan Özcan

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile Karadeniz Vakfı'nın üst yönetimi Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu’yu ziyaret etti.

Görüşmeye, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Avdagiç, Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay ve Yönetim Kurulu üyesi Münir Üstün ile Karadeniz Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cevahir katıldı.

Yapılan toplantıda Boğaziçi Üniversitesi ile İTO arasında yeni kurulabilecek iş birlikleri değerlendirilirken; KOBİ’lere yönelik çalışmalar ile girişimcilik konuları gündeme geldi.

*/