Kilyos Spring etkinlikleriyle kampüse bahar geliyor

Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde 2015 yılında başlatmış olduğu etkinlikler dördüncü yılına giriyor. Kilyos Spring etkinlikleri bahar döneminde dinleti, söyleşi, atölye çalışması ve Açık Ders’ten oluşan renkli içeriğiyle Boğaziçili öğrencilerle buluşuyor.

Kilyos Etkinlikleri’nin ilk konuğu müzisyen, eğitmen Rümeysa Çamdereli 26 Mart’ta saat 20.00’de Kilyos Kampüsü Orta Alan’da bir dinleti sunacak ve ardından söyleşiye katılacak. Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü (BÜFK)’nde icracı, reji ve ses teknisyeni olarak çalışan Çamdereli, BÜFK ve Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları (BUO) tarafından hazırlanan çeşitli gösteri ve temsillerde ve Kardeş Türküler’in çeşitli konserlerinde icracı müzisyen olarak yer aldı.

Spor muhabiri Irmak Kazuk ise 3 Nisan saat 20.00’de Necmettin Tanyolaç Salonu’nda yer alacak söyleşiyle öğrencilerle buluşacak.

Kilyos Spring’de 8-10 Nisan tarihleri arasında ‘’Ayrılık Ölümden Beter’’ başlıklı bağımlılık üzerine grup çalışmasını içeren; insan bağımlılığı, ilişki bağımlılığı, madde bağımlılığı gibi konuların ele alınacağı atölye uzman psikologlar Sultan Kaleli ve Arzu Aydın Koç tarafından yürütülecek. 20 kişinin katılımıyla sınırlı olacak atölye 19.00-22.00 saatleri arasında Parke Salon’da yer alacak.

7 Mayıs tarihinde ise ‘’CERN’de Neler Oluyor?’’ başlıklı Açık Ders, Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Gülmez tarafından saat 20.00’de Necmettin Tanyolaç Salonu’nda verilecek.

Kilyos Spring etkinlikleri ücretsiz olarak düzenleniyor.

Detaylı bilgi için: https://www.facebook.com/KilyosEtkinlikleri/

 

Galeri 3 Fotoğraf