Kilyos, Üniversitelerarası Voleybol 2. Ligi müsabakalarına ev sahipliği yapacak

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Voleybol Kadın ve Erkek 2. Liglerinin maçları 30 Kasım – 30 Aralık tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi'nin Sarıtepe Kampüsü'ndeki spor tesislerinde oynanacak. Erkek liginden 15, kadın liginden 17 üniversite takımı filenin en iyisi olduğunu ispatlamak için mücadele edecek.

İstanbul genelindeki 21 farklı üniversiteden 32 takım karşılaşmalar için Sarıtepe Kampüsü'nde olacak. 30 Kasım'da çalınacak ilk düdüğün ardından erkek takımları 23 Aralık, kadın takımları ise 24 Aralık'a kadar saat 10:00'da başlayıp akşam 18:00'e kadar sürecek maçlarda gruptan çıkma mücadelesi verecek. Erkek liginin final maçları 25, 29, 30 Aralık, kadın takımınınkiler ise 28, 29, 30 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Kadın 2. Ligi'nde temsil edilen Boğaziçi Üniversitesi'nin D Grubundaki rakipleri ise Üsküdar, Mimar Sinan, Gelişim ve Piri Reis Üniversiteleri.

Müsabaka programına dair ayrıntılı bilgi için http://www.univsporist.org/ adresi ziyaret edilebilir.