Kilyos, yaz sezonu için kapılarını açıyor

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sosyal Tesisleri, Sarıtepe Kampüs'te 2015 yaz sezonunda kapılarını yenilenen yüzüyle açıyor. Kilyos Otel'in yanı sıra 1. Yurt, yaz boyunca misafirlerini bekliyor.

2015 yaz sezonunda Kilyos Otel, Boğaziçi Üniversitesi mensuplarına ve mezunlarına özel indirimlerle İstanbul’da tatil yapmak isteyenler için muhteşem bir fırsat sunuyor. Hafta sonları için Boğaziçi Üniversitesi mensuplarına, mezunlara ve misafirlere günlük 75 TL ile 160 TL fiyat aralığında tek kişilik veya çift kişilik konaklama imkanları sunan Kilyos Otel, şehrin içinde keyifli bir hafta sonu için misafirlerini bekliyor. Hafta içindeyse 55 TL ile 120 TL fiyat aralığıyla hizmet vermeye devam ediyor. Fiyatlarına sabah kahvaltısı ve 1 günlük BURCH Beach girişini de dahil eden Kilyos Otel, arzu eden misafirlerine akşam yemeği de sunmaya devam ediyor. Kilyos Otel, Boğaziçi Üniversitesi mensuplarına özel %25 indirimle, konaklamadan otelde keyifli vakit geçirmek isteyenler için de kahvaltı ve akşam yemeği imkanı sunuyor. Rezervasyon bilgileri ve daha detaylı bilgi için: 0212 359 79 19 (Otel Müdürü Funda SOFUOĞLU: 0507 033 51 52 )

Akademik ve idari çalışanlara keyifli bir konaklama seçeneği : 1. Yurt

Ayrıca, Kilyos Sarıtepe Kampüsü’ndeki I. Yurt 10 Temmuz -31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi akademik ve idari çalışanlarının dinlenme amaçlı olarak kullanımına açık olacak. Sarıtepe Kampüsü’ndeki 1. Öğrenci Yurdu, 10 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecek. Kilyos Tesisleri’nde konaklamak isteyen Boğaziçi Üniversitesi çalışanlarının Kilyos 1. Yurt Müdürü Zeynep Soykal’a 7850 No’lu dahili telefondan müracaat ederek rezervasyonlarını yaptırmaları mümkün.

Akademik ve idari personelin kişi başına 10 TL günlük konaklama ücreti ödeyerek yararlanabilecekleri tesisten misafirler ise günlük 50 TL ödeyerek yararlanabilecek. Ebeveynleri ile aynı odada kalacak 12 yaşın altındaki çocuklardan ise ücret alınmayacak. Tesisi kullanmak isteyenlerin yerleşimden en az üç gün önce Ödeme, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nın 6299792 numaralı Garanti Bankası hesabına ödeme yaparak makbuzun bir kopyasını Zeynep Soykal dikkatine 212 359 78 50 numaralı faksa iletmeleri gerekiyor