Liderlere yeni yetkinlikler kazandıracak “Executive on Board” programı başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi ve PwC Türkiye işbirliğiyle hazırlanan Yönetici Eğitim Programı 21 Mart – 20 Haziran 2020 arasında gerçekleştirilecek.

Kendi alanlarında lider ve öncü iki kuruluş Boğaziçi Üniversitesi ve PwC Türkiye, iş dünyasının başarılı ve fark yaratan yöneticilerini güçlendirmek ve gelecek yüzyıllara hazırlamak amacıyla güçlerini birleştirdi. Boğaziçi Üniversitesi’nin akademik birikimi ve PwC’nin danışmanlık, finans, vergi, hukuk alanlarındaki saha tecrübesi sentezinden oluşan «Executive on Board» programı, ülke ve dünya ekonomisine yön veren yöneticilerin, yönetim kurulu üyelerinin güncel konulara çağdaş yaklaşımlarla çözüm üretmesini sağlamayı hedefliyor.

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri ve PwC Türkiye’nin şirket ortakları, direktörlerinin ve Türkiye ekonomisini yönetenlerle bir araya geldiği «Executive on Board» programının temel yapı taşlarını; yönetim kurulunun fonksiyonlarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, vizyon, gelecek ve dijitalleşme oluşturuyor. Teorik ve pratik bilgilerin harmanlanmasına, hayatın içinden örneklerin paylaşılmasına dayalı çalışmaların yapılacağı programa; iş dünyası ve akademik dünyadan konuk konuşmacılar katılacaktır.

Programda büyüme ve yatırım stratejilerinden makroekonomik veriler çerçevesinde Türkiye ekonomisine, kurumsal sürdürülebilirlikten dijital değişime, bankacılık ve finansal risklerden kriz ortamında yönetime, etkin liderlerlik için gereksinim duyulan pek çok güncel başlık çerçevesinde katılımcılara yetkinlikler kazandırılması amaçlanıyor.

Bilgi için:

belkis.kilic@boun.edu.tr