‘’Renkler’’imizle BÜ’yülü Bir Gün için geri sayım başladı

Boğaziçi Üniversitesi’nin mezunlarını bir araya getiren ‘’Boğaziçi Zirvesi- BÜ’yülü Bir Gün’’ buluşmasının ikincisi bu yıl 24 Ekim 2015 tarihinde yüzlerce mezunu kampüste ‘’Renkler’’ teması çerçevesinde buluşturacak.

BÜ'yülü Bir Gün, 22 Kasım 2014
Erkut Yücaoğlu, 22 Kasım 2014
Emre Aköz, 22 Kasım 2014

İlki geçen yıl 22 Kasım’da gerçekleşen etkinlik, Erkut Yücaoğlu, Burhan Karaçam, Levent Üzümcü, İsmail Küçükkaya, Prof. Dr. Binnaz Toprak, Pelin Batu, Aret Vartanyan, Deniz Gökçe, Emre Aköz, Levent Erden, Güler Köknar, Seda Kaya Güler, Bulut Öncü, İdil Türkmenoğlu, Hakan Yılmaz, Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Nilsen Altıntaş, Nevşah Fidan Karamehmet, Tijen Mergen, Binnur Zaimler, İbrahim Betil, Gönül Karahanoğlu, İrfan Koçsel, Prof. Dr. Yankı Yazgan, Ezel Akay, Seyhan Arman ve Nadire Mater gibi, alanlarında kazandıkları başarılarla tanıdığımız pek çok değerli ismi buluşturmuştu. Konuşmacılar, siyasetten ekonomiye, sanattan iletişime, kadından spora farklı başlıklar altında düzenlenen atölyelerde dersler vererek kampüste farklı bir deneyime imza atmışlardı.

Artık gelenekselleşme yoluna giren ‘’Boğaziçi Zirvesi- BÜ’yülü Bir Gün’’ etkinliği bu sene de çok değerli konuşmacıları kampüste ağırlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 54 bin mezun sayısına ulaşan Boğaziçi Üniversitesi’nin sanat, siyaset, tarih gibi çeşitli alanlarda öne çıkan binlerce mezunuyla yaşatmaya devam ettiği ve aynı zamanda genç kuşaklara aktardığı Boğaziçi kültürü ve değerlerini anımsamak yönünde anlamlı bir buluşma özelliği taşıyan ‘’Boğaziçi Zirvesi – BÜ’yülü Bir Gün’’ 24 Ekim Cumartesi günü, kampüste gün boyu sürecek etkinliklere ev sahipliği yapacak. İkinci yılında ‘’Renkler’’ teması çerçevesinde kurgulanan zirve, renkli sürprizlerle konuklara kucak açacak.

• BÜ'yülü Bir Gün, 22 Kasım 2014
  • Erkut Yücaoğlu, 22 Kasım 2014