Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden Rektör Bulu'ya ziyaret

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile Teknopol Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'yu ziyaret ederek, yeni yönetim kadrosuna başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca kurumlar arasında yeni bilimsel projeler geliştirmek üzere karşılıklı iyi niyet ve iş birliği protokolü imzalanması konusunda görüş birliğine de varıldı.
Kenan Özcan

Boğaziçi Üniversitesi Prof. Dr. Melih Bulu’yu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile Teknopol Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek ziyaret etti.

Yapılan toplantıda Boğaziçi Üniversitesi’nin yeni yönetim kadrosuna başarı dilekleri iletilirken, kurumlar arasında yeni bilimsel projeler geliştirmek üzere karşılıklı iyi niyet ve iş birliği protokolü imzalanması konusunda da anlaşıldı. Toplantıya Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ile Prof. Dr Mehmet Naci İnci de katıldı.