Sanattan spora Kış Okulu 7 Şubat’ta başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi mensupları ve mezunlarına yönelik düzenlenen Kış Okulu hem çocuklara hem de yetişkinlere sesleniyor

 

Boğaziçi Üniversitesi Kış Okulu, hem çocukları erken yaşta sporla tanıştırıp ruhen ve fiziken sağlıklı büyümelerine yardımcı olmak; hem de yetişkinlere yoğun iş temposunda sağlıklı bir yaşam seçeneği sunmak için 7 Şubat’ta kapılarını açıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesis İşletmesi Birimi tarafından, Boğaziçi Üniversitesi mensupları ve mezunlarına yönelik düzenlenen Kış Okulu eğitici, eğlenceli ve aynı zamanda daha zinde ve sağlıklı bir yaşam imkanı sunuyor.

Çocuklar Kış Okulu’nda jimnastik, yüzme ve perküsyon gibi farklı alanlarda beceriler edinirken; büyükler ise farklı modüllerden oluşan stüdyo derslerinde spor yapma veya yüzme ve perküsyon gibi alanlarda kendilerini geliştirme şansına sahip olacak.

Kış Okulu’nda çocuklar için hafta sonları değişik yaş gruplarına yönelik eğitimler yer alacak. Yetişkinler ise Perküsyon ve Yüzme derslerine Salı-Perşembe günleri; Stüdyo Dersleri’ne ise Pazartesi’den Cuma’ya belirlenen saatlerde katılabiliyor.

Alanlarında uzman branş eğitmenlerinin görev aldığı Boğaziçi Üniversitesi Kış Okulu’nda dersler Hisar Kampüs Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Kış Okulu hakkında bilgi ve kayıt için:

0 (212) 359 74 87 / hilal.fidanci@boun.edu.tr