Teknofest 2019 yarışmaları için başvurular başladı!

TEKNOFEST 2019 ikinci yılında 7’den 70’e herkesi Havacılık, Uzay ve Teknoloji alanlarında son yeniliklerle buluşturmaya hazırlanıyor!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) önderliğinde, Türkiye'nin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde 2019 yılı için hazırlıklara tüm hızıyla başlandı. Festival kapsamında yer alan Teknoloji Yarışmaları’na başvurular için son tarih ise 28 Şubat olarak belirlendi.

Paydaşları ve katılımcıları arasında Boğaziçi Üniversitesi’nin de yer aldığı TEKNOFEST geçtiğimiz yıl Eylül ayında İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleştirilmişti. Boğaziçi Üniversitesi, üniversitede üretilen bilgiyi ve yürütülmekte olan çeşitli başlıklardaki araştırma projelerini dört gün boyunca 550 bin ziyaretçinin izlediği TEKNOFEST’te sergileyerek yüzbinlerce ziyaretçi ile buluşmuştu.

Festival kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları ilkokuldan üniversite ve üzerine farklı kategorilerde gerçekleştirilecek.

İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üzeri:

Lise, Üniversite ve Üzeri:

Üniversite ve Üzeri:

Bilgi için: https://www.teknofestistanbul.org/tr/