Tercia Realidad dinleyicilere Barok Çağı yaşatacak

Boğaziçi'nde danslar ve şarkılarla klasik müzik konserleri sezonunun son konseri...

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri'nde sezonun son konseri, adını gerçek ve gerçeküstü dünyanın karşılaşmasından doğan ''Üçüncü Gerçeklik''ten alan Tercia Realidad topluluğunu ağırlıyor.

6 Mayıs tarihinde saat 19:30'da Albert Long Hall'de gerçekleştirilecek konserde müzikseverler şarkılar ve danslarla Barok Çağ'a müzikal bir yolculuğa çıkacaklar. 13. yüzyıldan çağdaş müziğe geniş bir repertuara sahip olan topluluk dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen müzik festivallerinin aranan konuğu olarak dikkat çekiyor.

Topluluğu oluşturan müzisyenler Al Ayre Español, Concerto Koln, English Baroque Soloists, Academy of Ancient Music, La tempestad, The King's Consort, The Retrospect Ensemble, Academia Bizantina,The Orchestra of The 18th Century gibi topluluklarda başarılı performanslarıyla tanınıyor.

Tercia Realidad, Boğaziçi Üniversitesi'nde 6 Mayıs akşamı yer alacak konserde dinleyicilere Purcell'in Periler Kraliçesi'nden ve Handel'in
Delicesine Aşk başlıklı yapıtından seçmeler sunacak.