Vali Yerlikaya, Boğaziçi’ni ziyaret etti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, COVID 19 salgınıyla ilgili alınan önlemler ve Boğaziçi Üniversitesi’nde yürütülen araştırmalar hakkında bilgi almak üzere Rektör Prof. Dr. Mehmed Özkan ile görüştü.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Boğaziçi Üniversitesi kampüsünü ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Mehmed Özkan ile görüştü. COVID 19 salgını ile ilgili alınan önlemler hakkında görüşen Vali Yerlikaya ile Rektör Özkan, gelişmelere göre alınacak tedbirleri ele aldılar. Üniversitenin araştırma ve geliştirme çalışmaları hakkında da bilgi alan Vali Yerlikaya, İstanbul’da bulunan üniversitelerin taleplerinin takipçisi olacağını ifade etti. Kilyos Kampüsü’nde oluşturulmak üzere hazırlanan Yenilenebilir Enerji Teknoparkı konusunda bilgi veren Prof. Dr. Mehmed Özkan, Teknopark’ın İstanbul ve ülke için önemini vurgulayarak, burada yapılacak çalışmaların önemini anlattı.