Yuva’da Yılsonu Panayır Coşkusu

Boğaziçi Üniversitesi Okulöncesi Eğitimi Birimi gelenekselleşen sene sonu panayırını gerçekleştirdi. Gün boyu müzik eşliğinde çeşitli atölye çalışmalarına katılan ve oyunlar oynayan çocuklar panayırda doyasıya eğlendi.

Geleneksel Yuva Panayırında çocuklar etkinlik masalarında kendi takılarını tasarladılar, rengarenk kurabiyelerini hazırladılar, ahşap boyadılar, renkli kağıtlardan origami çalışmaları yaparak birbirinden ilginç figürler ürettiler ve ebru çalışmaları yaptılar. Çocukların çok eğlendiği panayırda veliler için de sürprizler vardı. Anne- babalar çocuklarıyla birlikte oyunlar oynadı ve sürpriz yarışmalara katıldılar.

Boğaziçi Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Birimi Boğaziçi Üniversitesi’nde çalışanların 1-6 yaşlarındaki çocuklarının bedensel, bilişsel, sosyal, duygusal gelişmelerine sağlıklı koşullar altında ve çağdaş eğitim modelleriyle yardımcı olarak çocukları ilköğretime hazırlıyor. Yıl boyu çeşitli organizasyonlar yapan yuva, Haziran ayında mezuniyet töreni ve çocukların tüm yıl ürettiklerinin sergilendiği yılsonu sergisinin ardından geleneksel panayırla birlikte de yaza merhaba dedi.

Haber: Gökçe Büyükbayrak