Kariyer Günleri iki gün boyunca Boğaziçi’nde

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, Türkiye ve dünyadan önde gelen şirketlerle 17-18 Nisan’da Güney Kampüs’te buluşuyor.
Mustafa Özcan

Boğaziçi Üniversitesi Kültür, Sanat ve Kulüp Etkinlikleri kapsamında Kariyer Günleri bu sene 17-18 Nisan’da Güney Kampüs’te düzenleniyor.

Önde gelen şirketleri öğrencilerle buluşturan ve çeşitli firmaların staj imkanları hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı Kariyer Günleri’nde stantlar kuruldu.

Öğrenciler bu stantları gezerek firma yetkilileriyle birebir tanışma fırsatı yakalarken kariyer ve sektörler hakkında bilgi alabiliyor.

İşe alım ve kariyer süreçleri hakkında bilgilerin insan kaynakları uzmanları tarafından paylaşıldığı etkinlikte, açık veya oluşabilecek pozisyonlar için başvuru formları da sunuluyor.

Öğrencilerin kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunmayı hedefleyen etkinlikte, kariyerinin henüz başındaki Boğaziçili gençler çeşitli oturumlarla akıllarındaki sorulara yanıt bulabiliyor.