Uçaksavar Kampüsü’ndeki Fitness Salonu yenilendi

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü’ndeki Fitness Salonu yenilendi. Yaklaşık üç ay süren tadilatın ardından öğrenciler ücretsiz olarak hizmetlerden yeniden yararlanmaya başladı.
Osman Yalçın

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü’ndeki Fitness Salonu yenilenerek öğrencilerin kullanımına açıldı. Yaklaşık 20 yıllık malzemeleriyle hizmet veren tesiste birçok yenileme hayata geçti. Stadyum altındaki 300 metrekarelik kapalı alanda birçok fitness aletini içeren salona öğrenciler kimlikleri ile giriş yapabiliyor.

Spor ekipmanlarının yenilendiği tesiste, malzeme kalitesi geliştirilerek memnuniyet artırıldı. Sporu destekleyecek şekilde düzenlenen salonda öğrencilerin duş alacağı yerler de mevcut.

ÖĞRENCİLER SALONDAN ÜCRETSİZ YARARLANIYOR

Yenilemeden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, salonun eskisine göre kullanışlı olduğunu belirtiyor. Boğaziçi’nde okumanın artısına değinen öğrenciler, hizmetten ücretsiz yararlanmanın sevincini yaşıyor.

Uçaksavar Spor Tesisleri Sorumlusu Ali Kaplan ise yenilenen salonun rağbet gördüğünü, katılımın 5-6 kat arttığını ifade ediyor. Kaplan ayrıca gerekli bakımlar sayesinde öğrencilerin spordan aldıkları verimin de arttığını dile getiriyor.