Boğaziçi Ekonomi Zirvesi ekonominin duayenlerini öğrencilerle buluşturacak

Her yıl ekonominin önde gelen isimlerine ev sahipliği yapan Boğaziçi Ekonomi Zirvesi bu yıl da dopdolu programıyla öğrencileri ekonominin duayenleriyle buluşturuyor!

20-21 Kasım’da gerçekleşecek olan 10. Boğaziçi Ekonomi Zirvesi, Türkiye’nin en büyük öğrenci kulübü olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenleniyor!

 5 Ayrı Oturum, 16 Farklı Konuşmacı

Dünyanın en iyi ekonomi üniversitesi olarak kabul edilen London School of Economics’den Prof. Dr. Richard Jackman’ın da katılacağı zirvede iki gün boyunca beş ayrı oturum, on altı farklı konuşmacı yer alacak.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Yörükoğlu, dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan P&G’nin Tükiye ve Kafkasya CFO’su İsmet Kartal ve 150 yılı aşkın tarihiyle Türkiye’nin geleceğine ışık tutan eğitim kurumu Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Burak Saltoğlu gibi alanında uzman ve yetkin kişiler “Gelecek Dönemde Avrupa&Türkiye” ana başlığı altında bilgilerini üniversiteli gençlerle paylaşacaklar.

 Neler Konuşulacak?

Önümüzdeki Dönemde Türkiye Ekonomisi, Kriz Döneminde Şirket Yönetimi ve Avrupa Birliği Ekonomisi gibi öğrenciler tarafından en çok merak edilen konuların konuşulacağı zirvede, seçim sonrası ekonomik durum değerlendirilecek, döviz kurlarının Türkiye’ye yansıması tartışılacak.

  10. Boğaziçi Ekonomi Zirvesiyle ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

 Boğaziçi Ekonomi Zirvesi

 Türkiye’nin en büyük ve en köklü öğrenci kulübü olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından dokuz yıldır Boğaziçi Üniversitesi’nin ekonomi alanındaki tek etkinliği olarak düzenlenen Boğaziçi Ekonomi Zirvesi, geçtiğimiz yıllarda TCMB Eski Başkanı Gazi Erçel, SPK Eski Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray gibi Türkiye’nin ekonomi alanında önde gelen isimlerinin yanında Prada Global CFO’su Donatello Galli gibi dünya çapında isimleri de öğrencilerle bir araya getirdi.