Boğaziçi Mühendislik Zirvesi 7-9 Nisan’da Albert Long Hall’de

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından düzenlenen Boğaziçi Mühendislik Zirvesi 7 Nisan’da başladı. Öğrenciler ile sektörün temsilcilerini bir araya getirmeyi hedefleyen zirve 8-9 Nisan’da çeşitli sunum ve atölyelerle devam edecek.
Ozan Sezgin

Ozan Sezgin

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü’nün (ENSO) geleneksel olarak düzenlendiği Boğaziçi Mühendislik Zirvesi, bu sene 7-9 Nisan’da Güney Kampüs’te yer alan Albert Long Hall’de katılımcılarını ağırlıyor. Bu yıl enerji, otomotiv, tekstil, haberleşme, savunma sanayisi, havacılık, gıda, ev aletleri, bankacılık ile finans gibi birçok sektörden şirket temsilcileri gençlerle buluşuyor. 

SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BULUŞMA FIRSATI

Etkinlikte katılımcıların kariyer gelişimlerine yön vermesi hedeflenen çeşitli seminer, atölye ile yarışmalar düzenleniyor. C-Level yöneticilerin hayat hikayelerini anlattığı "Liderlik Seminerleri", şirket yetkilileriyle tanışma fırsatı veren "Networking Breaks" ve sektörün önde gelen şirketleri tarafından yapılacak "Ödüllü Case Study ve Workshoplar" ile öğrencilerin sektörleri yakından tanıma imkanı bulması amaçlanıyor.

Zirvede katılımcılar, sektörlerin önde gelen şirketleri tarafından açılan stantlarda deneyimli firma temsilcileriyle bir araya da geliyor. Katılımcılar bu sayede şirketlerin staj programları ile yeni mezunlar için sunduklarını programlar hakkında bilgi edinme fırsatı da buluyor.