Boğaziçi’nde çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Boğaziçi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Kültür, Sanat ve Etkinlikler Şube Müdürlüğü tarafından, üniversite bünyesinde yer alan akademik ve idari personelin çocuklarına yönelik “Boğaziçi Yaz Kampı” düzenleniyor.  

6-12 yaş aralığında yer alan akademik ve idari personel çocuklarının katılım sağladığı “Boğaziçi Yaz Kampı” ile çocukların yaz dönemini eğlenceli ve verimli geçirmeleri amaçlanıyor. Haftanın 5 günü düzenlenen akademik ve sportif faaliyetler sayesinde kampa katılan çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

 
Boğaziçi Üniversitesi Kültür, Sanat ve Etkinlikler Şube Müdürlüğünce 4 Temmuz’da başlatılan yaz kampı programının içeriğinde, İngilizce, robotik kodlama ve değerler eğitimi gibi akademik eğitimlerin yanı sıra yüzme, voleybol, badminton, tenis, basketbol, okçuluk ve futbol gibi sportif faaliyetler yer alıyor. 

Bunların yanı sıra akıl oyunları, sanat atölyesi ve izcilik kampı gibi kaynaştırıcı ve eğitici farklı programlar da düzenleniyor. 76 çocuğun aktif katılım sağladığı yaz kampı programı, 18 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.