''Çoğalan Sesler''in ikinci konuğu Çiğdem Aslan

14 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşecek konserde Aslan, pek çok farklı dilde şarkı söyleyecek.

Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek “Çoğalan Sesler” serisinin Onnik ve Ara Dinkjian’dan sonraki ikinci konuğu, Türkçe, Kürtçe, Yunanca, Boşnakça, Bulgarca, Yahudice ve Rumca gibi pek çok dilde yöresel şarkılar seslendiren Çiğdem Aslan oluyor. 14 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşecek konserde Aslan, Türkçe ve Yunanca söylediği 1920’lerin ve 30’ların Rebetiko şarkıları başta olmak üzere pek çok farklı dilde şarkı söyleyecek.

Rebetiko şarkılarını uluslararası müzik sahnesine taşıyan Aslan, Mortissa albümü ile Avrupa’daki ‘World Music’ listelerinde üç ay boyunca ilk 10’da kaldı. Aslan konserde, İngiliz müzik dergisi Songlines tarafından 2013’te ‘Yılın Albümü’ olarak gösterilen Mortissa’daki şarkıların yanı sıra, Anadolu’nun dört bir yanından seçeceği halk şarkıları da seslendirecek.

Müzikseverleri dünyanın bir köşesinden diğerine yolculuğa çıkaracak ve bir müzik ziyafetine dönüşecek konserin biletleri Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal İletişim Ofisi’nden 10 TL’ye alınabilir.

Tarih: 14 Mayıs 2015, Perşembe

Saat: 19.30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Albert Long Hall