Lisansüstü Programları Tanıtım Günleri 27-28 Nisan’da Güney Kampüs’te

Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanıtım Günleri 27-28 Nisan’da Güney Kampüs’te gerçekleşecek. Lisansüstü programlar hakkında bilgi edinmek isteyen adaylar için düzenlenen etkinliğe, öğretim üyeleri, mezun ve öğrenciler de katılarak programlar hakkında detaylı bilgi paylaşacak.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te 27-28 Nisan’da düzenlenecek Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanıtım Günleri’nde 50 lisansüstü programla ilgili bilgi almak isteyen adaylar ağırlanacak. Açılacak stantlarda adaylar programlarla ilgili detaylı bilgiyi öğretim üyeleri ile mezunlardan alabilecek.

Bu yıl Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü, Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü, Çevre Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Veri Bilimi ve Yapay Zekâ Enstitüsü’nden lisansüstü programları adaylara tanıtılacak.

7 enstitü kapsamında Bilgisayar Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Çevre Bilimleri, Çevre Teknolojisi, Deprem Mühendisliği, Dilbilim, Eğitim Teknolojisi, Ekonomi ve Finans, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Eğitim Programları ve Öğretim, Erken Çocukluk Eğitimi, Executive MBA, Felsefe, Finans Mühendisliği, Fizik, İktisat, İngiliz Dili Eğitimi, İngiliz Edebiyatı, İnşaat Mühendisliği, İşletme, İşletme Bilişim Sistemleri, Jeodezi, Jeofizik, Kimya, Kimya Mühendisliği, Konferans Çevirmenliği, Makina Mühendisliği, Matematik, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi, Mekatronik Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi, Öğrenme Bilimleri, Sanayiye Araştırmacı Yetiştirme Programı ve LIFESCI, Sistem ve Kontrol Mühendisliği, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Sürdürülebilir Turizm Yönetimi, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkiye Cumhuriyeti Tarihi, Uluslararası İlişkiler: Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu, Uluslararası Ticaret Yönetimi, Veri Bilimi ve Yapay Zeka, Yapım Mühendisliği ve Yönetimi, Yazılı Çeviri, Yazılım Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri lisansüstü programları yer alıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanıtım Günleri 5 Mayıs’ta çevrimiçi olarak da devam edecek.

Sorularınız için lisansustutanitim@bogazici.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kayıt için tıklayınız.