Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon değişmedi

Boğaziçi Üniversitesi Personeller Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda final ve üçüncülük maçları 2 Şubat’ta Güney Kampüs’te yer alan Dodge Hall’de düzenlendi. Turnuvada birinci geçen yılın da şampiyonu Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Jeofizik Mühendisi Zafer Öğütçü oldu.
Osman Yalçın

Boğaziçi Üniversitesi Personeller Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda final ve üçüncülük maçları 2 Şubat’ta yapıldı. Çeşitli birimlerden yaklaşık 40 çalışanın katıldığı turnuvanın finalinde kupayı yaklaşık 30 yıldır masa tenisiyle ilgilenen Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Jeofizik Mühendisi Zafer Öğütçü kaldırırken, onu ikinci sırada Kilyos Kampüs Koordinatörü Mesut Okur ile üçüncü sırada Yapı İşleri Daire Başkanlığı Teknisyeni Ünsal Kaya takip etti. 

“MASA TENİSİNİN ÜNİVERSİTEMİZDE DAHA DA YAYGINLAŞMASINI İSTİYORUZ”

Finalde üç setin hepsini alarak şampiyon olan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Jeofizik Mühendisi Zafer Öğütçü, geçen seneki şampiyonluğunu koruduğu için mutlu olduğunu söyledi. 

Masa tenisinin üniversite çalışanları arasında daha da yaygınlaşması için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Öğütçü şöyle konuştu:

"1987’den beri Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’ndeyim ve 30 yıldır bu sporla ilgileniyorum. Yaklaşık 40 arkadaşımızın katıldığı turnuvamıza geçen yıla göre ilginin artmasından memnunuz. 2022’de şampiyon olmuştum ve bunu koruduğum için mutluyum. Seneye de katılmayı düşünüyorum. Üniversitemizde masa tenisi sporunun daha da yaygınlaşması için çalışmayı sürdüreceğiz. “

Boğaziçi Üniversitesi Mediko Sosyal Şube Müdürlüğü'nden hemşire Zeynep Özhan ise turnuvaya katılan tek kadın çalışan olarak "En Jentilmen Sporcu Ödülü"ne layık görüldü. Özhan, daha fazla kadın çalışanın gelecek yıllarda yer alması için turnuvada mücadele ettiğini söyledi.