Boğaziçi’ne merhaba!

Boğaziçi Üniversitesi’ne 2018-2019 akademik döneminde katılacak yeni öğrenciler için düzenlenen Üniversiteyi Tanıma Günleri (Oryantasyon Programı) 17-21 Eylül tarihleri arasında Kilyos ve Güney Kampüs’te yer alacak. Boğaziçili yeni öğrencileri, üniversite yaşamına, Boğaziçi’nin değerlerine ve sunduğu zengin kültürel ve sosyal olanaklara dair dopdolu bir program bekliyor.

Boğaziçi Üniversitesi’ne yeni katılan öğrenciler 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Kilyos Kampüsü ve Güney Kampüs’te gerçekleştirilecek renkli bir programla, beş gün boyunca üniversitedeki akademik ve kültürel yapıyı tanıma şansı bulacaklar.

Öğrenciler ‘’Derse Girmeden AA Alınır mı: Akademik Yaşam’’, ‘’Kampüste Hayatta Kalmanın Yolları: BÜ Kampüslerinde Gündelik Hayat’’, ‘’BÜ Yurtlarında Yaşam’’, ‘’Mezun Gözüyle Boğaziçi Üniversitesi’’, ‘’Boğaziçili Olmak’’, ‘’Geleceğin Mezunları Olarak BÜ Öğrencileri’’ ‘’Sanat Uzun Okul Kısa: BÜ’de Kültür ve Sanat’’, ‘’Boğaziçi’nde Fit Kalmanın Yolları: BÜ’de Spor’’ ve ‘’BÜ’de Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Uygulamaları’’ gibi ders başlıkları çerçevesinde Boğaziçi Üniversitesi’nde üniversite hayatının, üniversiteli olmanın ve üniversitede yaşamanın ne demek olduğunun anlatılacağı tanıtım derslerine katılabilecekler.

Ayrıca Boğaziçi Üniversitesi öğrenci kulüplerinin düzenlediği etkinliklere katılarak kulüplerle ve Üniversite’nin zengin sosyal ve kültürel ortamıyla tanışacaklar.

Toplam beş gün sürecek olan Üniversiteyi Tanıma Günleri kapsamında öğrencilerin dersleri kolaylıkla takip edebilmesi için her ders Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde ve Güney Kampüs’te tekrarlanacak. 17, 18 ve 19 Eylül 2018 tarihlerinde Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde sunulacak başlıklar, 20 ve 21 Eylül 2018 tarihlerinde ise Güney Kampüs’te izlenebilecek.

Üniversiteyi Tanıma Günleri’nin detaylı programına https://ogrencidekanligi.boun.edu.tr/sites/ogrencidekanligi.boun.edu.tr/files/utg.pdf linkine tıklayarak ulaşılabiliyor.

Üniversiteyi Tanıma El Kitapçığı'na ise https://ogrencidekanligi.boun.edu.tr/sites/ogrencidekanligi.boun.edu.tr/files/utk.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.